Studieplatser

Det finns tillgängliga platser att bedriva självstudier om behöver lugn och ro eller tillgång till teknik som krävs för din utbildning.

Lärcentrum

På Lärcentrum finns ett studierum med datorer och bord för självstudier. För att komma in i studierummet krävs det ett passerkort som du kvitterar ut hos oss på Lärcentrum. På bottenvåningen finns det ytterligare sittplatser. Kontakta Lärcentrums assistent för att få ett passerkort. Du måste uppvisa ett antagningsbesked från din skola som visar att du läser hos dem samt ett giltigt legitimation. När du har avslutat din utbildning så ska kortet returneras till oss. Se vart Lärcentrum ligger på sidan Hitta rätt på skolan.

Biblioteket

Som elev på vuxenutbildningen har du tillgång till skolbiblioteket på Väggaskolan. Där kan du få hjälp och handledning när du söker litteratur för dina studier. Det finns även studierum som man kan använda t ex vid grupparbeten eller om man vill arbeta på egen hand i lugn och ro. Biblioteket har öppet de flesta vardagar mellan klockan 08:00 – 15:00. Läs mer på Bibliotekets sida på Väggaskolans webbplats, eller se Hitta rätt på skolan för att hitta till biblioteket.