Kockutbildning inom restaurang eller storkök
Studieort: Karlshamn
Utbildningsanordnare: Vuxenutbildningen i Karlshamn.
Antal poäng: 1200
Antal veckor: 42
Förkunskapskrav: Grundläggande svenska, grundläggande svenska som andra språk eller motsvarande.
Studietakt och studieform: Heltid och platsbunden.
Utbildningsstart: Augusti och januari
Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för att kunna arbeta antingen i storkök såsom inom äldreomsorgen, förskolor och skolor eller för arbete i restaurangbranschen . Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta med mat och service inom dessa branscher.
Arbetsplatsförlagt lärande, APL, ingår i utbildningen på 80%. Resten 20% genomförs på Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Vägga Gymnasieskola.
Utbildningen är på 1200 poäng fördelat på 42 veckors studier. Angivna poäng och studietid kan variera beroende på tidigare kunskaper och om du eventuellt behöver läsa till någon kurs för att uppfylla behörighetskrav/certifieringskrav.
Innan ansökan sker rekommenderas ett studiebesök på Restaurang- och livsmedelsprogrammet för att få veta lite mer om utbildningens innehåll och upplägg samt vad som krävs för att klara utbildningen. Du är välkommen att besöka oss på tisdagar mellan 10.00-11.00.
Boka besök via: annika.knutsson@utb.karlshamn.se