Nyheter

Detta här är vuxenutbildningens nyhetsarkiv.

Öppet hus på vuxenutbildningen i Karlshamn den 9 mars

Vuxenutbildningen i Karlshamn har öppet hus den 9 mars på Lärcentrum Karlshamn i sal Eufrat mellan 12.30 och 14.00.

Nyhetsbrev för februari 2020

Du kan bland annat läsa om våra utbildningar, när de startar mm och om annat som händer inom vuxenutbildningen. Nyhetsbrevet publiceras här varje..

Framtidsmässan den 5 mars 2020

Snart är det dags för årets Framtidsmässa. Den är på torsdag den 5 mars mellan 09.00 - 14.00. Mässan är ett samarbete mellan Olofströms kommun, Kar...

Nyhetsbrev för december 2019

Du kan bland annat läsa om våra utbildningar, när de startar mm och om annat som händer inom vuxenutbildningen. Nyhetsbrevet publiceras här varje månad.

Beslut om ny nämnd för Vuxenutbildningen

Kommunfullmäktige har beslutat att en ny nämnd, utbildningsnämnden ska ersätta gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden från och med 1 januari 2020.

Nyhetsbrev för oktober 2019

Du kan bland annat läsa om våra utbildningar, när de startar mm och om annat som händer inom vuxenutbildningen.

Vuxenutbildningens nyhetsbrev

Nu kan du åter igen ta del av vårt nyhetsbrev från Vuxenutbildningen i Karlshamn. Du kan bland annat läsa om våra utbildningar.

Nya EU-medel till fortbildning

Åter igen har Vuxenutbildningen i Karlshamn beviljats medel från Erasmus+ för kompetensutveckling av personalen och verksamhetsutveckling.

Trångt på Framtidsmässan!

För elfte året i rad anordnades Framtidsmässan i Deltat på Östra Piren i Karlshamn. Mässan är ett samarbete mellan Olofströms kommun, Arbetsförmedl...

Bli en av de 87 %

87 procent  av de elever som genomgår en yrkesutbildning inom Kunskapsklivet får jobb direkt efter avslutad utbildning! Var en av dem du med! Kunskaps...